Yohanna Photography

Sommarjobb

Hej mina trogna läsare, trotts att jag nästan aldrig uppdaterar här längre så tänkte jag berätta vad som händer i mitt liv just nu. Jag håller mig till i Vilda Västern, High Chaparral mer exakt. Och vad är det för nått tänker ni då som inte vet? Jo, det är ett ställe i smålands djupaste skogar som är en nöjespark. Nöjesparken inriktar sig på 1800-talet med tema vilda västern. Riktigt häftigt faktiskt, jag kom hit i Måndags och kommer spendera hela min sommar här. Både bra och dåligt, saknar redan familjen och tryggheten hemma. Men det är bra för mig att komma hemifrån, att testa nya saker och utmana mig själv. Jag har och kommer träffa massor utav nytt folk och skapa roliga och härliga minnen som jag kommer spara för livet helt enkelt. 
 
Jag kommer hålla till i entren förutom de dagar jag är ledig, fredagar som det ser ut just nu. Så om ni har vägarna förbi så tveka inte att komma och hälsa på mig, riktigt kul! :D 
 
Bild i repris.
 

LoppiblogbagFick hem ett pressutskick från loppiblogbag med lite olika produkter att få testa, riktigt roligt faktiskt.
 
Det första var Safari kvarg från yoplait, jag gillar inte kvarg och detta var inte ett undantag heller. Rekommenderar inte för de som inte gillar kvarg haha! Det andra jag fick var en Chicken tanga från Old el paso, har inte testat den riktigt ännu men den ser otroligt god ut. Ska testa i veckan, nom nom. Älskar allt som har med tacos att göra så lär inte bli besviken. Det tredje jag fick var Nature rengöringsgel från Dermosil, jag blev ganska torr utav den men den rengjorde verkligen på djupet. Så man får vara snabb att återfukta kan jag känna, speciellt för mig som redan har torr hy. Det fjärde jag fick var filmen Snobben the peanuts movie, har redan sett filmen sen innan och blev riktigt glad. Gillar verkligen filmen och det gör lillsyrran med. Dem två sista produkterna jag fick var en mössa och napphållare från geggamoja, det stod att det var för barn mellan 1-2 år men min ena syrra är 4,5 år och hon fick på sig mössan vilket var bra för då kan hon ha den när det är lite svalare ute då den är vit så är den inte speciellt varm. 

Rimmel london, kate

 
För ett tag sen beställde jag hem Rimmel Londons kate kit, alltså älskar det. Den har allt, highlight, browser och rouge. Härligt pigmenterande och fina färger, bästa kitet att ta med sig om man inte har så mycket plats för sina andra paletter eller produkter. Denna är perfekt liten, fina färger och tar så otroligt lite plats. Älskar den verkligen! Ett måste i sin sminkväska!
Upp