Schärs Färskare Surdegsbröd

I samarbete med Buzzador
 
Har du eller någon du känner problem att hitta gott bröd som är fritt från gluten, laktos och andra innehåll? Då har du/ni hittat rätt, genom en kampanj med Buzzador fick jag chansen att testa två olika brödlimpor och lite kakor som är helt fria från gluten, vete och laktos, samt utan tillsats av mjölk och ägg. 
 
Jag är varken gluten eller laktos men det är ändå bra har jag hört att äta bröd, mat m.m. som är fritt från sånt då det tydligen är bra för magen. Vad vet jag, har bara hört talas om det. 
 
Men jag testade flerkorn och classics, måste säga att det var riktigt gott faktiskt. Smakar precis som vilket bröd som helst och luktar likadant, jag har varit med om att det ofta smakar mycket konstigare men tyckte inte alls det och var riktigt överraskad faktiskt. Kakorna tyckte jag dock inte var speciellt goda, smakade annorlunda och konstigt. 
#Glutenfritt - #Schärbuzz - #buzzador

Must have appar

Tänkte jag skulle göra en liten lista på mina must have appar, något jag inte klarar mig utan helt enkelt. Tänkte dela in dem i kategorier och berätta vad det är för några appar helt enkelt. Använder ni också er utav dessa appar? Vilka isåfall?
 
Allmäna appar:
Mitt Telia - Hålla koll på mitt abonnemang, hur mycket surf jag har kvar osv.
Mitt Tele2 - Hålla koll på hur mycket surf jag har kvar på mitt.
Onedrive - Föra över bilder från min dator till telefonen lätt och smidigt.
Swedbank - För att hålla koll på mina pengar, eller se till att jag har pengar att shoppa för ;).
BankID - Kunna logga in på olika hemsidor, typ banken och sånt.
 
Sociala Medier:
Facebook - Ja, behöver jag ens förklara? ;)
Messenger - För att kunna svara om någon skickar ett medelande till mig via facebook.
Blogg.se - För att kunna blogga från telefonen, svara på kommentarer m.m.
Snapchat - Skicka bilder snabbt till mina vänner. Adda mig, Puffeein
Instagram - Lägga upp bilder, vad annars? ;)
Spotify - Är det en social media? Men musik iallafall, måste ha musik när jag kör bil tex.
Kik - För att kunna prata med massa polare.
 
Spel:
Minions Paradise - Älskar det spelet, så otroligt roligt! Man bygger upp en Minion värld på typ hawaii!
Springfield - Simpsons, bygga upp deras värld och massa uppdrag m.m.
BTD Battles - Minns de dem spelen när man placerar ut apor för att smälla ballonger? Det är detta, fast bättre.
EmojiNation3D - Löser kluriga och lätta kubusar, riktigt roligt faktiskt. Men oftast svårt!
 
Fotoappar:
Layout - För att få med hela bilden på instagram istället för att beskära den.
Pink Wallpapers - Ladda ner fina rosa bakgrunder för telefonen.
We Heart It - Inspirations bilder, allt möjligt.
Big Day Lite - Hålla koll på nedräkningar inför olika saker, just nu räknar den ner inför säsongs premiär för Orange is the new black. 83 dagar kvar, LÄNGTAR!
PicsArt - Bra redigeringsapp, gillar den verkligen. 
 
Detta var mina MÅSTE ha appar, ganska många ändå och då är detta mindre än hälften av alla appar jag har på telefonen haha!

Ën tallrik Cheerios

"Havre Cheerios har det gröna nyckelhålet, som är de nordiska myndigheternas gemensamma märkning av sundare mat. Nyckethålet finns bara på produkter som uppfyller de fastställda kraven för bl.a. lågt innehåll av socker, fett, salt och en hög halt av fibrer och fullkorn."
 
Som vi alla vet är frukosten en av de viktgaste måltiderna under dagen, trots detta är det många som ständigt hoppar över att äta frukost. Det är viktigt att äta något efter en natts sömn, man har förmodligen inte ätit på 12 timmar och vad startar man inte en bra dag med då? Jo Cheerios frukostflingor, gott och snabbt. Cheerios bidrar till energi, näring och en bra start på dagen. 
 
Havre Cheerios är inte bara utsökta utan dem innehåller ett nartuligt rik på fullkorn och fibrer, hela 93% fullkornshavre. Det är ju super bra, tycker ni inte också det? Jag själv älskar flingorna, så otroligt goda. Jag har igenom buzzador  fått chansen att testa dessa otroligt goda frukostflingor i samarbete med Cheerios. Man kan äta flingorna både med mjölk eller yogurt, själv är mjölk standad för mig.
 
 
 Vill du också buzza och få testa roliga eller goda saker gratis? Kommentera din epost i kommentarsfältet så bjuder jag in dig :)
#CheeriosBuzz - #buzzador