New in, makeup

För två veckor sen ungefär hade cocopanda rabatt på hela deras hemsida, kunde inte låta bli att beställa hem lite små saker. Beställde hem bland annat lite nytt smink från W7, två paletter vilket jag är väldigt nöjd med de lilla jag har testat dem. 
 
Vart i sminkväg, lösögonfransar, ögonskuggor, beautyblender, rouge och lite annat smått och gott. Har ni testat W7 ögonskuggs paletter tidigare? Jag hade inte gjort de förens jag beställde hem det, tycker dem var riktigt bra och pigmenterade. Billiga också dessutom, väldigt värt priset må jag säga. 
 
Jag har blivit mer och mer intresserad utav smink vilket är jätte roligt för mig själv, börjat sminka mig mera, fylla i ögonbryn (inte för att det behövs egentligen) och återförenats med mina favoriter.. lösögonfransar. Var så längesedan jag använde sådant och riktigt roligt att börja igen faktiskt. Brukar ni använda lösfransar?
 
 
1
Emmie W (Kingus)

Jag har ett par lösögonfransar hemma men jag ska köpa flera mera naturala eller vad man säger. Jag har inte hittat någon bra bas än eftersom min underton är gulaktig ( drar sig åt det gula hållet) Ska även beställa hem ett settingspray snart.

Puss älskii

Svar: Ja det är svårt att hitta rätt produkter :( puss babi :*
yohanna freakin' svensson ♥