Yohanna Photography

Ën tallrik Cheerios

"Havre Cheerios har det gröna nyckelhålet, som är de nordiska myndigheternas gemensamma märkning av sundare mat. Nyckethålet finns bara på produkter som uppfyller de fastställda kraven för bl.a. lågt innehåll av socker, fett, salt och en hög halt av fibrer och fullkorn."
 
Som vi alla vet är frukosten en av de viktgaste måltiderna under dagen, trots detta är det många som ständigt hoppar över att äta frukost. Det är viktigt att äta något efter en natts sömn, man har förmodligen inte ätit på 12 timmar och vad startar man inte en bra dag med då? Jo Cheerios frukostflingor, gott och snabbt. Cheerios bidrar till energi, näring och en bra start på dagen. 
 
Havre Cheerios är inte bara utsökta utan dem innehåller ett nartuligt rik på fullkorn och fibrer, hela 93% fullkornshavre. Det är ju super bra, tycker ni inte också det? Jag själv älskar flingorna, så otroligt goda. Jag har igenom buzzador  fått chansen att testa dessa otroligt goda frukostflingor i samarbete med Cheerios. Man kan äta flingorna både med mjölk eller yogurt, själv är mjölk standad för mig.
 
 
 Vill du också buzza och få testa roliga eller goda saker gratis? Kommentera din epost i kommentarsfältet så bjuder jag in dig :)

25 mars 2016 18:31 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas