Yohanna Photography

Andra advent

Bild tagen med min Iphone 6 11:17

Vaknade upp idag med vetskapen att det bara är två veckor kvar till Julafton, så otroligt mysigt. Rullade lite på persiennerna och kollade upp, ja visst ja det hade börjat snöa. Nu känns det verkligen som December börjar ta sig som den ska, hoppas bara det är snö på julafton för det är inte ofta vi här nere i Blekinge får uppleva det. 

Pojkvännen och jag skulle byta bromsskivor på min bil men vi hade inte ett speciellt verktyg så det gick inte, måste lämna in bilen på verkstad eller om någon verkstad vill låna ut ett verktyg om dem har det. Håller tummarna att vi bara kan låna ett verktyg istället för att lämna in den, blir så dyrt då! Avslutade iallafall denna andra advent och söndag med att slå in julklappar, det saknas en julklapp men behöver köpa en sak till den julklappen så får slå in den senare. Pojkvännen och jag käkade även sen mat tillsammans innan han åkte hem för att sova. 

Något som är lite pirrande är att imorgon börjar jag ett nytt jobb, ska både bli spännande och har stor ångest. Alltid jobbigt med att nytt ställe, nya kollegor och speciellt arbetskläder. Tycker arbetskläder är sjukt jobbigt, är så rädd att man ska få arbetsbyxor som inte passar mig vad jag tycker är bekvämt och snyggt. Sen att arbetströjorna inte heller ska sitta snyggt eller bekvämt, men håller tummarna att jag får något skönt. Förresten, det är en fabrik nära där jag bor. Innan bodde jag typ 8 minuter med bil ifrån jobbet, nu kommer jag bo max 3-4min, känns så onödigt att köra den biten men kan inte gå för då tar det över en halvtimme att gå haha.. speciellt nu när det är så dåligt väder så som snö och regn. 

 

Bild tagen med min Iphone 6 12:20

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas