Yohanna Photography

Boss Lady

Boss Lady Beauty Agenda
Andra inlägget om julkollektionen är här, med denna gången den stora paletten och boken. Denna såg jag nog mest framemot men kunde inte riktigt hålla mig från att visa den innan den sista delen, är bara så otroligt kär i både förpackningen och innehållet. 

Innehållet är som ett stort fodral, eller plånbok utan fack skulle man kunna förklara det. Innehöll även en mini mascara "Better than sex" och ett melted matte lipstick i färgen Sell out. Har använt mascaran i kanske två år, så blev bara glad jag fick en extra på köpet. Paketet kostar 610kr på sephora.se, tycker det är verkligen värt det när man får boken och den är ganska stor som ni ser på bilderna nedan. 

Alltså ser ni hur fint innehåll i denna bag är? Kommer lätt fortsätta förvara den fina paletten där i och även ha med mig boken när jag ska planera in saker. Men till paletten, totalt är det 24 ögonskuggor och 3 ansiktsskuggor (Hightlight, rouge och bronzer). Mycket nude färgade vilket jag gillar, sen ett par extremt färgrika färger. Bara kolla på dem nedtre glittriga, den röda eller gröna lär bli använda närmare jul. Tänk hur cool ögonsminkning man kan göra till tex nyår eller julafton! Jag kommer gå all-in iallafall. 

Boken är en almanacka, självklart har jag redan fyllt i när jag fyller 23 år i september nästa år, ska fylla i andra viktiga datum snart också så fort jag får chansen att kolla igenom boken ordentligt. Något jag gillade med boken är att det tillkommer lite klistermärken, massor av sminktips och andra peppande ord. Det är sådan inspiration att bara kolla i den. Även om jag förstår engelska helt okej så önskar jag att den hade lanserat på svenska, just för att förstå vissa ord jag har fått kolla upp när jag skumläst på några sidor. Men bra träning om inte annat för sin engelska ;)

Så vad tycker ni? Ska ni köpa denna? :D

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas