Yohanna Photography

Julkollektion från Too Faced

Bara jag som verkligen har längtat efter denna julkollektion från Too Faced? Säkert inte ensam, började nästan gråta när dem släppte kollektionen på Sephora. Och jag var snabb och beställde direkt, även om jag borde lugnat mig tills black friday när dem hade rea på hela butiken HAHA.. Typiskt mig att inte kunna lugna mig. 

Tänkte visa er de fyrpacket med lipstick och en highlighter (den var inte från julkollektionen) som jag beställde, paletterna får ni en annan dag, den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge ;) 

Ray of Light
Hur snygg är inte Hightlightern från too faced egentligen? Det kanske syns lite dåligt på bild men den är smutsrosa kan man säga, Ray of Light heter skönheten. är väldigt sugen på Blinded By the Light också men har önskat mig den i julklapp så hoppas jag varit snäll! Den kostar 295kr på sephora.se. Den är väldigt neutral så använder den mest till vardags, glömde bort att swatcha den, får göra det en annan dag istället. På bilden ser den ganska orange ut men den är mer rosa i verkligheten. Tycker bilden ger den en väldigt orättvis bild faktiskt. 

Under the kissletoe 
Ett gåvoset med fyra olika lipstick, den längst till vänster var extremt flytande som ni ser på bilden nedanför. Kommer förmodligen bara använda den då och då när jag inte känner för att ha något extremt på läpparna, färgen heter Chihuahua. Sen har vi den bruna som heter Chocolate Honey,  tycker det var en annorlunda färg att ha på läpparna faktiskt. Kanske inte kommer passa mig så bra, men med rätt ögonskugga tror jag den kan bli riktigt snygg. Nästa heter Hopeless Romantic är lite rosa/orange, mer nude skulle jag kalla det. Kommer nog ha den väldigt mycket till vardagssminkning. Sen har vi den siste, mörka som heter Drop Dead Red. Den ser nästan svart ut på bild, men i verkligheten är det väldigt väldigt mörklila/röd vilket jag tyckte var riktigt fräckt faktiskt. Kommer ha den till kalas/fest. Lär rocka den looken bland allt folk förmodligen. 

Ber om ursäkt för den dåliga swatchen, första gången jag gör det. Dessutom på min högerarm eftersom jag har tatuering på min vänster, är inte så bra med att arbeta med min vänsterarm som ni ser haha! 

 

Äger ni något av dessa? Berätta i en kommentar isåfall! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas