Yohanna Photography

Limited edition julbox

Glossybox släppte sin limited edition julbox för ett tag sen, var ganska snabb med att beställa den. Ångrade det dock lite när jag fick hem boxen och såg innehållet, var väl mest glad för sminkborsten men resten kunde jag faktiskt skippat. Boxen var riktigt fin iallafall, annorlunda sätt att öppna den på dock vilket jag gillade. 

Boxen innhåller 6 fullsize produkter värde 1300kr men betalade enbart 339kr för den. 
1. MDMflow är den guldiga bakom den vita Airbase, det är en mascara. Har inte hunnit testa den men borsten såg ganska lovande ut. Får bara hoppas den inte är lika torr som förra mascaran jag fick i en box. 
2. -417 är en hair mud mask, man använder det som en inpackning i handdukstorkat hår. Det ska tydligen kännas mer lenare, hälsosammare och mer levande. Ska testa detta i veckan när jag tvättar mitt hår, får återkomma om den upplever till vad den säger. 
3. You & Oil är en ansiktsolja som innehåller superstarka ingredienser så som acai, fikon och marula. Den ska mjukgöra på djupet och reparera huden. Intressant!
4. 3INA Makeup är läppglans med mycket pigment, Swatchade på armen men glömde bort att fotografera det, den är väldigt julig och röd. Lite glitter i kan jag även tycka faktiskt. Inte min stil alls så lär inte använda den ett dugg. 
5. Airbase är en blush palett med krämiga rouge färger. ACK så besviken jag blev, trodde inte att det var krämig, vilket jag inte tycker om. Trodde det var mer puderform. Lär aldrig använda denna. 
6. Inuwet är en Glitter Powder brush, denna tyckte jag om otroligt mycket faktiskt. Mjuk, lek och härlig. Blir nog att arbeta med rouge med denna, eller kanske hightlight. Vi får se, nöjd över borsten iallafall. 

Har ni beställt boxen och är ni nöjda?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas