Yohanna Photography

The best year ever

Sista delen av Too Faced Julkollektion är här, sist men inte minst Best Year Ever settet är äntligen här, förra året hade dem tre paletter i ett litet hus vilket jag tyckte var tråkigt att det inte var samma sak i år men denna gången kom det i en sminkväska istället. Nu får jag användning för sminkväskan istället för ett fint rosa hus stående på en hylla för att se fin ut. 

I have way more makeup at home
Är bland det klockrenaste jag har läst på länge, det är så sant när man åker iväg och folk säger "men gud vad mycket smink du har" mja, då har du inte sett hur lite av de jag äger som jag tog med mig ;) haha.. Dålig humor kanske, but true! Denna gåvosetet innehåller tre paletter och en mini mascara "Better than sex". Tycker att dem borde faktiskt lägga ner fullsize av deras produkter om dem ändå skickar med. Paketet kostar 550kr på sephora.se

I belive in pink är självklart min favorit eftersom rosa är min favoritfärg, dör lite för den faktiskt både utsida och insida. Den innehåller lite rosa/bruna färger och en extremt rosa rouge. Perfekt för en vardagssminkning när man vill vara lite diskret.
Natural beauty har bruna färger och en bronzer, tycker att det går att göra även nude ögonskugga men samtidigt riktigt utstickande färg på ögonlocket. 
Super fun night innehåller lite blandat, någon rosa, någon brun och en otroligt fin hightlighter. Känns verkligen mer som en fest palett. 

Summan av kardemumman så tycker jag det är lite tråkigt faktiskt att paletterna i huvudsak är ganska lika, borde varit mer ett tema på varje. Att den rosa kanske hade mer rosa färger, alla färger rosa då. Den blåa kanske precis som den är. Och den svarta mer typ, vita, gråa och svarta skuggor. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas