Yohanna Photography

Kategori: Instagram

fotovägg

Hade lite gamla framkallade bilder jag hade framkallat för cirka 2 års sen, och nu tänkte jag. Vafan, det är så tomt på väggarna. Jag sätter upp det, och det blev ganska många xd haha. Ni ska även få bättre bilder men ni får nöja er med en från instragram :*
 
 

godmorgon sunshines

Mornin' sunshines! 
Hade fullt upp igår med att vara i skolan, fick tårta av våran lärare, hjälpte mamma hemma med renoveringen och lite sånt. Somnade 20 över 9 igår kväll, hur sjukt är inte det? Snacka om att jag var trött då ;) Hehehe. 
 
bild från instragram
 

ny färgat hår

Ursäkta snyggingar, men jag har haft fullt upp heeeeeela dagen typ. 
Bakat smörgårstårtor, prinsesstårtor, färgat håret, städat på mitt rum och en massa annat typ. Nu har jag precis krypit ner i sängen och ska glor runt lite på internet, kanske spelar om jag orkar. Har typ ingen lust med spelandet längre och sen sova. Imorgon ska jag ha kalas för mig eftersom jag fyller 18 på Måndag. Var även hos min pappa igår och små firade mig lite. Jag kommer göra några tidinställda inlägg imorgon som kommer upp under dagen så ni har någonting att läsa.
 
Btw, ni har blivit dåliga på att kommentera igen :( ge mig lite pepp kommentarer så blir jag glad! Känner mig liksom lite nere just nu pga en anledning jag inte vill prata om här. Men det blir bättre snart hoppas jag. Så vi hörs imorgon kväll eller någonting, puss sötnosar! 
 
Bild från instragram på mig innan sköljde ur färgen i håre , ska lägga upp bild också imorgon på resultatet. 
 
 

update before school

Har sovmorgon idag till kvart över tolv, men jag ska ta tåget nu tio över 10 för att jag ska käka lunch med mina fina vänner och sen har en lektion. En bild jag nyss tog från mitt rum, när allt är färdigt så ska jag visa för och efter bild :) vill bara få upp allting som det ska osv innan jag visar något så, men små detalj bilder funkar alltid :)
 
Nej, nu ska jag göra klart mig det sista och sen gå bort till mormor så hon kan köra mig till stationen :)
 
bild från instragram
 

godmorgon sweetti

Ligger i sängen och kan inte somna om, klockan är 07.17 just NU. Jag börjar ju fan inte ens förens klockan kvart över tolv, segt ! Första riktiga skoldagen idag då, känns ändå helt okej. Jag slutar inte förens fem i 4 idag, btw igår gjorde vi klart mitt rum. Vi har dock inte börjat flytta in sakerna det ska vi göra idag, jag ska rensa lite bland mina stuff också. Sov hos en polare inatt, lite närmare stan är aldrig fel. Det kommer inte komma upp någon inspirations bild idag eller dag ".." pga att jag har bara min skoldator här och jag har allt sånt annat på min dator hemma, jag ska fixa det ikväll när jag har tid. I hope you will understand. Idag känns livet ganska bra konstigt nog, hoppas det håller i sig hela dagen. Puss
 
Visar lite bilder från instragram på mitt rum. Små förhandsvisningar.
 

ny kategori

Jag startar en ny kategori som heter instragram där kommer jag lägga alla inlägg som innehåller en bild från min instagram. Ni kan följa mig på instragram dessutom, heter PUFFEEN. Puss !!
 
 

Ute i skogen hela dagen

Har varit ute i skogen hela dagen med alla på skolan, det var fem-kamp. Rätt roligt faktiskt, kom i en super bra grupp och vi vann alla 5 moment. Det var nice, det roligaste var nog blind-bock hahah. 
En bild från dagen :)